• Icon Education & Nurturing with Character Development for Everyone

  • Phone: (+31)70 215 8808

  • Mail: info@sairamfoundation.com

Interview 03, with Sita from SRF team Holland

Interview 03, with Sita from SRF team Holland

Interview with Sita from SRF team Holland

Vraag 1 : kunt u iets over u zelf vertellen
Sita: Hoi ik ben Sita en 28 jaar oud. Ik studeer Human Resource Management op het Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar. Ik ben half NL en half hindoestaans. Mijn hobby’s zijn zwemmen en ik hou van films kijken.

Vraag 2: Hoe bent u in contact gekomen met SRF?
Sita: Voor het afstuderen had ik een afstudeerstage nodig waarbij ik een onderzoek moet uitvoeren. Ik heb een tijdje geleden een oproep geplaatst op mijm fb dat ik opzoek was. Daarop reageerde iemand ( tante asha) die Sunil en de SRF foundation kent. Ik kreeg een e-mail adres en zodoende kwam ik in contact met Sairam Foundation.

Vraag 3: Waarom heeft u ervoor gekozen om SRF te sponseren?
Sita: Door de tijd heen zag ik hoeveel moeite Sunil en collega’s deden om projecten op te zetten in Nepal, geld inzamelen enz. Ik vond en vind het bijzonder dat er mensen zijn die zo onbaatzuchtig te werk gaan. Toen de aardbeving gebeurde in Nepal vond ik dit heel erg en zag wat voor impact dit had op de SRF. Ik geloof in seva (dienstbaarheid) en ik moest helpen! Omdat ik zelf niet naar Nepal kon gaan zag ik het doneren van geld als een goede vervanging. Om eerlijk te zijn geef ik niet tot weinig aan goede doelen omdat mijn vertrouwen daarin niet groot is. Maar ik zag hoe SRF met het geld van donaties omgaat dus kon ik het vertrouwen. Ik wist dat iedere cent goed besteed zou worden.

vraag 4: Heeft u nog tips/ Zijn er verbeterpunten voor SRF?
Sita: Voor SRF heb ik geen verbeterpunten, de laatste weken heeft SRF een groot vooruitgang geboekt door o.a. het gebruik van Social Media en dat vind ik top!

Vraag 5: Zou u SRF aanbevelen aan anderen en waarom wel/niet?
Sita: Ik zou SRF zeker wel aan anderen aanbevelen en dat heb ik ook gedaan. Ik weet dat ern hoop mensen twijfelen om geld uit te geven aan goede doelen/stichtingen zeker in deze moeilijke tijd waar mensen het zelf hard nodig hebben. Maar SRF kan de garantie geven dat jouw geld daar terecht komt voor hetgeen wat jij wil daarnaast houden zij alles bij d.m.v van verslagen die toegestuurd worden en/of op de website worden geplaatst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

COPYRIGHT © 2016 SAIRAM FOUNDATION. ALL RIGHTS RESERVED.
Make a Donation
Paybal button